נושא אוכל

טעמים וריחות ממטבח קבוצת יבנה

 

הוצאת קבוצת יבנה, תשס"א (2001), 156 עמ'.

חברי המערכת: טל בגלייבטר, ניר גלס, שלמה נחליאל, אילה עמיר.

עיצוב: דגנית גלס.

 

בהקדמה לספר המתכונים כותבת המערכת:

"...אלה שייטיבו לחפש ימצאו בין השורות גם המון געגועים לחברים ולבית, לריחות ולטעמים והמון זכרונות המלווים כל אחד מאיתנו".

הספר מתחלק לכמה מדורים: ירקות, מאפים, מנות עיקריות, עוגות, עוגיות, מתוקים, שבת, פסח.

בצד המתכונים שנכתבו ע"י חברות הקבוצה, משובצים סיפורים, שירים ותצלומים לרוב. וכן סיפורם של מפעל השימורים ש"י, המאפייה הקיבוצית, יקב "יין יבנה" ועוד. בין עשרות המתכונים אפשר למצוא גם ממטבחן של המבשלות והאופות המיתולוגיות כגון טובה אלטמן ואלקה אביטל ז"ל.

 

[חזרה לראש העמוד] [הדפס]
|מפת אתר|ניהול אתר| תנאי שימוש | מדיניות פרטיות |
הצהרת נגישות




אתר לקיבוץמופעל במערכת קהילהנט רשת חברתית תפעולית לארגונים, אגודות, קיבוצים וישובים
כל הזכויות שמורות לקהילה-נט פתרונות תוכנה בע"מ 2003-2025 (c)
מערכת הצבעות דיגיטליות הצבעה דיגיטלית אתר לקיבוץ קריאות שירות קריאות שירות